De Grote Kleine Besparingen Show is voor huiseigenaren én huurders. Alle Zwollenaren zijn welkom.

Kijk vrijdag naar de Online Bespaarshow!

Ga er lekker voor zitten. Tijdens de gezellige Online Bespaarshow op vrijdag 28 oktober om 20:00 uur laten de Zwolse bewonersinitiatieven zien hoe je met kleine maatregelen energie kunt besparen, met simpele voorbeelden en duidelijke instructies. Staat je cv-ketel bijvoorbeeld wel goed ingesteld? Verlies je warmte van de radiatoren door de buitenmuur? En hoeveel energie gaat er eigenlijk verloren door het doucheputje?

Tegelijk maken de showmasters er een feestje van, want besparen hoeft niet saai te zijn. Speel mee voor prijzen waar je het warm van krijgt: infraroodpanelen, bankdekens en sloffen.

De Online Bespaarshow is op vrijdag 28 oktober van 20:00 tot 21:00 uur. Meld je nu alvast hier aan!

Kom zaterdag naar de Besparings Roadshow in jouw wijk

Zaterdag 29 oktober trekt de Besparings Roadshow als een vrolijke karavaan langs verschillende Zwolse wijken. Ze delen gratis materialen uit en bij leuke spelletjes kun je nog meer serieuze energiebesparende prijzen winnen. Je kunt de energiecoaches uit jouw wijk ontmoeten en meteen je vragen stellen. Ga jij naar huis met een gratis bespaardouchekop, bankdeken of een afspraak met je eigen energiecoach?

De Besparings Roadshow is op zaterdag 29 oktober bij jou in de buurt. Voor de binnenstad, Dieze en Wipstrik is de locatie: Simon Slingelandtplein (Dieze). Vanaf 10 uur ’s ochtends tot 16 uur ’s middags.

Ook kan je daar gratis energiebesparingsmaterialen ophalen (radiatorfolie, tochtstrip, deurdranger, standby-killer, LED-lampen) als je ze van te voren bestelt m.b.v. het formulier op deze “Warme Burendag” webpagina.

Categorieën: Besparingstips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.